Organizatorem warsztatów jest firma „Spiżarnia Doliny Karpia” zajmująca się przetwórstwem ryb słodkowodnych z Doliny Karpia. W asortymencie Spiżarni znajdują się takie ryby jak: karp, pstrąg, jesiotr, sum, tołpyga, amur czy szczupak – świeże (filety, dzwonki), wędzone i marynowane. Warsztaty i pokazy dotyczą obróbki ryb i przygotowania różnych potraw z ryb. Szczególnie polecane są warsztaty wędzenia karpia.
Organizator:
FPHU Spiżarnia Doliny Karpia s.c.
Dostępność oferty:
cały rok
Czas trwania:
2 - 3 h
Grupa docelowa:
wszyscy, niezależnie od wieku
Minimalna liczba uczestników:
8
Maksymalna liczba uczestników:
od maja do października do 50 osób, w pozostałym okresie do 15 osób (z uwagi na warunki lokalowe i pogodowe)
Sposób rezerwacji:
telefonicznie: 502 376 383
mailowo: biuro@spizarniadolinykarpia.pl
Miejsce warsztatów:
Kossowa 54, 34-114 Kossowa