Organizatorem warsztatów jest firma „Spiżarnia Doliny Karpia” zajmująca się przetwórstwem ryb słodkowodnych z Doliny Karpia. W asortymencie Spiżarni znajdują się takie ryby jak: karp, pstrąg, jesiotr, sum, tołpyga, amur czy szczupak – świeże (filety, dzwonki), wędzone i marynowane. Warsztaty i pokazy dotyczą obróbki ryb i przygotowania różnych potraw z ryb. Szczególnie polecane są warsztaty wędzenia karpia.

Organizator:
FPHU Spiżarnia Doliny Karpia s.c.

Dostępność oferty:
cały rok

Czas trwania:
2 - 3 h

Grupa docelowa:
wszyscy, niezależnie od wieku

Minimalna liczba uczestników:
8

Maksymalna liczba uczestników:
od maja do października do 50 osób, w pozostałym okresie do 15 osób (z uwagi na warunki lokalowe i pogodowe)

Sposób rezerwacji:
telefonicznie: 502 376 383
mailowo: biuro@spizarniadolinykarpia.pl

Miejsce warsztatów:
Kossowa 54, 34-114 Kossowa

Kossowa 54
34-114 Kossowa
+48 502 376 383

Miejsca w pobliżu