W trakcie warsztatów z filetowania karpia uczestnicy mają możliwość poznania techniki filetowania karpia. Warsztaty odbywają się z wykwalifikowanym personelem, który dokonuje pokazowego filetowania karpia omawiając również etapy obróbki karpia przed filetowaniem. Kolejną częścią warsztatów jest gotowanie zupy rybnej na bazie sprawionych wcześniej ryb. Zakończeniem warsztatów jest degustacja przyrządzonej zupy.
Obiekt oferuje również noclegi dla 30 osób w pokojach 1, 2, 3, 4 – osobowych z własnymi łazienkami oraz dwa aneksy kuchenne.
Organizator:
Restauracja Karpiówka Janusz Szostak
Dostępność oferty:
cały rok
Czas trwania:
ok. 3 h
Grupa docelowa:
wszyscy, niezależnie od wieku
Minimalna liczba uczestników:
20
Maksymalna liczba uczestników:
40
Sposób rezerwacji:
telefonicznie: 601 406 033
mailowo: kontakt@karpiowkaosiek.pl
Miejsce warsztatów i adres noclegów:
Restauracja Karpiówka ul. Włosieńska 39, 32-608 Osiek